woensdag 3 februari 2016

De positieve effecten die een schone omgeving kan hebben op uw bedrijf.

Gemiddeld werken werknemers vaak 160-200 uur per maand in uw bedrijf. In deze tijd wilt u dat uw werknemers op het best van hun kunnen zijn, dat ze hun targets halen en positief zijn om voor uw bedrijf te mogen werken. Uw werknemers een schoon bedrijf geven kan een aantal positieve effecten hebben. Het kan de motivatie zijn om de gestelde doelen te halen, het geeft het beeld af dat u om uw werknemers geeft en kan ook het ziekteverzuim terugdringen.

Dit geldt voor alle bedrijven of u nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf hebt. Een schoon bedrijf/winkel/werkvloer heeft een positief effect op het welzijn van elk persoon. Het kan een positief domino-effect hebben op de werkomgeving, werk productiviteit en bedrijfstoekomst.

Verbeterde motivatie.
Vraag uzelf dit af: Zou u liever in een rommelig en vies bedrijf binnenlopen en weten dat u daar minstens 8 uur moet zijn of loopt u liever een schoon bedrijf binnen en dat de tijd voorbij vliegt?

Niets kan fijner zijn dan worden begroet door een schone en opgeruimde werkplek die staat te wachten om de dag positief te beginnen. Een schone werkplek kan een leeg hoofd geven, klaar om de werkdag te beginnen.

Werken in een schone en opgeruimde omgeving kan uw werknemers de kans geven om het beste uit hun zelf te halen en een trots geven om voor uw bedrijf te mogen werken. Vandaag is een nieuwe dag en het zal de dag zijn dat ik mijn doelen haal en boven verwachting presteer.

Het zijn niet alleen de bureaus en omgeving die schoongemaakt moeten worden, het is onderzocht dat het toetsenbord van de computer viezer is dan de gemiddelde wc, er huizen gemiddeld meer dan 3200 microben per 6,5 cm2 op het toetsenbord, wat ons bij het volgende punt brengt.

Gezondheid.
Een schone omgeving verhoogd het welzijnsgevoel en vermindert de kans op ziektes. Ziektekiemen dijen goed in een warme omgeving, daarom is het belangrijk om een goed ventilatiesysteem te hebben of om de ramen regelmatig open te doen.

Uw bedrijfsimago.
Zou u voor een bedrijf willen werken dat er niet trots op is om hun werknemers een schone omgeving aan te bieden? Ik denk het niet. Het zijn deze dingen dat een bedrijfsimago kan maken of breken. Een schoon en opgeruimd bedrijf trekt eerder de juiste werknemers aan, en zorgt er ook voor dat werknemers graag willen blijven. Het kan ook een positief effect hebben op toekomstige klanten wanneer ze op bezoek komen. U verkoopt niet alleen een product of service, u verkoopt uw bedrijf als geheel, daarom moet u ook een schoon en opgeruimd bedrijf hebben om het plaatje voor de (toekomstige) klant compleet te maken.

Het is ontzettend belangrijk om een schone en uitnodigende werkomgeving te creĆ«ren, of u nu schoonmaakpersoneel voor alles of gedeeltelijk inhuurt of zelf de schoonmaak regelt. Er zijn zoveel voordelen om een schoon bedrijf te hebben, niet alleen voor de korte termijn, maar  zeker ook voor de lange termijn.


Vrij naar The positive effects clean environments can have on business door Click cleaning.

www.potsschoon.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten